Contact

Word actief!

Inschrijven en meer informatie over de Gouden Soeplepel? Stuur dan een email naar goudensoeplepel@gmail.com goudensoeplepel@gmail.com

Doe je mee? Je kunt stichting Samen aan de Soep op verschillende manieren steunen, om zoveel mogelijk Nederlanders samen aan het 'soepen' te krijgen!

Organiseer zelf een dorps-/verenigings-/buurt- of andere soep! Het Handboek Samen Soepen leid je stap voor stap door het proces van het succesvol organiseren van het evenement. Je kunt het handboek gratis downloaden als je lid wordt van Samen Soepen Nederland. Maak daartoe 25,- over naar het hiernaast genoemde rekeningnummer onder de noemer lidmaatschap. Je kunt ook enkel een donatie overmaken.

Word Soepvriend! Zet je talenten en vaardigheden in om het diverse team van vrijwilligers te versterken. Dus neem contact op via één van de hiernaast genoemde kanalen en laat weten wat je kunt betekenen voor Samen Soepen.

Doe mee met een soep! Volg Samen Soepen op social media (zie knoppen) en schrijf je in voor de nieuwbrief (onderaan de pagina). Zo houden we je op de hoogte van nieuwe soepen in uw regio, zodat je mee kunt doen. Kom naar het evenement, pak een lekkere kom soep en praat gezellig met andere soepers. Want daar gaat het uiteindelijk om, Samen Soepen!

Gegevens

Stichting Samen aan de Soep 

Adres

Koningin Julianalaan 1b

3956 XJ, Leersum

Rekeningnummer

NL85RABO0316633976 t.n.v. Stichting Samen aan de Soep

Heb je een vraag of opmerking, wil je je talent delen of wil je gewoon laten weten hoe graag je wil Samen Soepen? Stuur een mailtje naar info@samensoepen.nl of laat je bericht achter in onderstaand formulier.